Re: Re: Re: Re: ...
01.11.2017
Arélwen
Králův výraz se je na krátkou chvíli změnil. Pak se stal znovu nečitelným.
"Jak myslíš Arélwen. Přesto ti patří vřelé díky za život mého syna. A přesto že nic nechceš, stejně ti něco věnuji."
Princ vykročil směrem ke mně. Celá jsem ztuhla rozpaky. Zastavil přede mnou a do nastavené ruky mi dal sponu jemnou sponu na plášť ve tvaru listu s květinou. Jeho prsty přejeli po mé ruce a pode mnou se znovu začaly chvět nohy. Ještě když se na mně jemně usmál. Myslela jsem, že omdlím.
"Hanta herunya." Hluboce jsem se uklonila.
...
Svírala jsem sponu a stále tomu nevěřila. Byla opravdu krásná. Teď jsem z povzdálí sledovala, jak Haldir cvičí Talena a Ladrase. Nakonec se uvolil. Ale nelíbilo se mu to. Alespoň to dokazoval fakt, že ti dva se pořád váleli na zemi. Na Haldira prostě nikdo neměl.
Lehké křupnutí mne donutilo se otočit. Za mnou stál princ Legolas s očima upřenýma na souboj. Zrychlil se mi tep. Skoro bych ho přeslechla. Zalilo mne horko a otočila jsem hlavu
Snad si mých rozpaků nevšiml.
Re: Re: Re: Re: Re: ...
01.11.2017
Talen
když sem nazemi aspon podesátí tak reknu sedicí na zemi to neni fér pak se ale snažim co mužu poctivje Haldira přemoct z bratrancem
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...
01.11.2017
Talen
já řeknu na Haldira to je strašne nefér tohle já ti nikdi neubližil a ti se tváříš jak kiselej citron pak řekne odvolávam ten kiselej citron ale predstavoval sem si tě jinak že budeš jinej neš se mi snažili napovidat najednou nevim kde se to ve mne vzalo a já se pokouším Haldira odzbrojit a použiju k tomu fígl kterej Haldir jisto jistě pozná kdiž vjedel o elfovi kterej ho používal dokonce tam ani nevím proč řeknu možná nikdi nebudu lepší neš ti ale rekni jak bi sis poradil kdibi šli na tebe dva skřeti jeden jako obvikle zákeřne zezadu a druhej bi te zamnestnal bojem ze předu
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...
09.11.2017
Talen
přesněji řečeno já se pokouším Haldira odzbrojit a skouším pri tom použít Haldiruv vlastní trik abich ho odzbrojil to proto použiju ten fígl kterej Haldir jisto jistě pozná kdiž vjedel o elfovi kterej ho používal
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...
09.12.2017
Talen
Ladras řekne tak je někdo kdo bi Dendru nasmneroval kemně dit ona ani neví že vubec ekzistuju ani jednou mi nic neřekla jenže ikdibi nemohla nic rikat jenomže ona ani kolem mne neprochází ani jednou mne třeba ani neminula vubec kdibi aspon jedinkrát prošla kolem mně ale ne potom dodá prostě začínám poněkud divočet vivádět a jedině Dendra mně dokáže skrotit tím že mi dá svou lásku prostě je načase abi mi dala svou lásku nebo se snad stoho scvoknu a zdivočim dočista zdivočím
já mu odpovím no mislim že máš pravdu ale tobi si sni musel někdo promluvit nechci abi si zdivočel bratránku Ladras pak řekne přimo mně nojo ale to bi mi musela dat svou lásku protože sám nechci zdivočet a pak dodá a kde si pochitil ten trik kterim se snažíš odzbrojit Haldira